Over mij

Ik ben psycholoog en coach, gespecialiseerd in zelfbeeld en eetproblematiek. Ik help graag mensen om meer uit zich te halen. Ik heb oog voor detail en voor het grote geheel. Daarnaast ben ik analytisch sterk en houd ik ervan om net zo lang af te schillen tot ik bij de kern ben. Ik werk graag met enthousiaste cliënten die persoonlijke groei als een verrijking zien, en het vermoeden hebben dat er meer in ze zit dan er op dit moment uitkomt.

Veel mensen hebben een heel verkeerd beeld van zichzelf, waardoor ze kansen niet durven te grijpen of gesprekken uit de weg gaan. Ik, als psychologe, leer je om op een andere manier naar jezelf en omstandigheden te kijken. Ik leg uit hoe onze hersenen werken, waarom we geloven wat we geloven en nog interessanter: hoe je hier verandering in kunt aanbrengen. Want met een optimistisch(er) zelfbeeld kun je allerlei dingen in je leven veranderen én verbeteren. Zo word je minder onzeker, succesvoller en gelukkiger.

lk ben als psycholoog gespecialiseerd in zelfbeeld. Ik werk in mijn eigen praktijk, geef workshops, lezingen en treed op als tv psycholoog bij onder andere RTL4 en SBS6. Ik ben getrouwd, heb vijf kinderen en woon in ’s-Hertogenbosch.