Wat is veerkracht?

De gelukkigste en succesvolste mensen zijn niet de mensen die het meest talent hebben. Ook niet degenen die simpelweg meer mazzel hebben. En al helemaal niet degenen die het minst tegenslag meemaken. Sterker nog: de meest succesvolle en gelukkige mensen maken misschien wel meer tegenslag mee! Door elke teleurstelling leren ze iets moois juist meer waarderen, en door elke mislukking komen ze een stapje dichter bij succes. Wat is dan hun geheim? Veerkracht! Ze veren simpelweg gewoon eerder terug van narigheid. En weet je wat het goede nieuws is? Veerkracht kun je leren.
Het is één van de belangrijkste pijlers van de Positieve Psychologie, en stelt je in staat je kracht te vergroten en daarmee jouw succes en geluk in het leven.

Hoe kun je dat leren?

Door het volgen van mijn online training Vergroot je Veerkracht. Je kunt op ieder gewenst moment instappen, je begint op de dag dat je betaalt.

Wat krijg je?

  • 50 dagen lang krijg je iedere dag een filmpje met theoretische uitleg, een opdracht en praktische, downloadbare werkbladen

  • 1 keer in de week een live coach call met Saskia
  • Een forum waarin je kunt chatten met mededeelnemers van de online training en leren van hun ervaringen
Wanneer je mijn betaalde training volgt komt er iedere dag een nieuwe les vrij vanaf het moment van aankoop. Na deze 50 dagen heb je nog 10 dagen extra toegang tot het lesmateriaal.
ik wil nog een beetje de kat uit de boom kijken en doe eerst de gratis proefversie van drie dagen

Super tof als ik je daar, in onze virtuele ontmoetingsruimte ga ontmoeten! Ik kan niet wachten!

Liefs,
Sas